Glimlach,  uw tanden zijn in goede handen

Alvast dank voor uw bezoek op deze site. Graag stel ik me te uwer beschikking voor uitleg, gesprek en uitbouwen van een behandelingsplan waar éénieder zich in kan vinden, met respect voor  transparantie en  up-to-date behandelingen met hoogst kwalitatieve producten. Met  het oog op een voortdurende verbetering in esthetiek en materiaalkeuzes bij prothetiek en/of opbouwen met porselein is er  steeds uitgebreid overleg met  gerenommeerde dentaaltechnici. Uiteraard  ben ik actief aanwezig  tijdens congressen en bijscholingen zowel nationaal als internationaal.

Ik sta zelf in voor de voorgestelde behandelingen, indien doorverwijzingen nodig zijn, zal dit begeleid gebeuren naar tandartsen/specialisten met dezelfde gedrevenheid.

Sinds 1995, ben ik afgestudeerd als tandarts aan de VUB, en volgde nadien meerdere doorgedreven gevorderde cursussen in de orthodontie.  Orthodontie bij kinderen en volwassenen met functionele en vaste apparatuur. In gezamenlijk overleg kan ook een behandeling met Ecligner opgestart worden, lees verder : ecligner.com

Recent lid als “dental practicer” in het OSAS team op de site van Saint Anne Saint Rémi (Chirec), voor het behandelen van Obstructief Sleep Apneu Syndroom met MRA (snurkbeugel) bij milde gevallen  in samenspraak met het voltallig OSAS team. Lees verder : Somnomed.com.